Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Lahti  

Alle 18-vuotiaiden poikien ja tyttöjen kolmihenkisillä joukkueilla pelattava biljardisarja, jota on mahdollista pelata myös Lahdessa!  

ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI  


 

Ilmoittautuminen Lahden junnubilisliigaan 2015-2016

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa joukkueen mukaan Suomen Biljardiliitto ry:n ja Resulttia Solutionsin yhteistyökumppaneineen järjestämälle Lahden Resulttia Solutions -junnubilisliigan sarjakaudelle 2015-2016. Joukkueiden ilmoittautumisaika päättyy 30.09.2015. Ilmoittautumislomakkeella ei tarvitse ilmoittaa joukkueen pelaajien nimiä vaan ainoastaan joukkueen pelipaikka- ja yhteystiedot.

Lahden junnubilisliigan kausi 2015-2016 alkaa lokakuussa 2015, mikäli liigakauteen ilmoittautuu vähintään kaksi joukkuetta. Kun kauden alku varmistuu, Suomen Biljardiliitto ry. lähettää kullekin joukkueelle laskun osallistumismaksusta. Osallistuminen Lahden junnubilisliigaan maksaa 50 €/joukkue.

Varmista ennen lomakkeen täyttöä ja lähetystä, että olet lukenut liigasäännöt.

Lomakkeen täyttöön liittyvissä ongelmissa voit ottaa yhteyttä sivujen ylläpitäjään.

Ylös

Joukkueen perustiedot

Joukkueen nimi määräytyy paikan mukaan, jossa se pelaa kotiottelunsa (esim. Multisilta 1 ja Multisilta 2). Yhtenäisen nimeämiskäytännön ansiosta jokaisen liigassa pelaavan joukkueen kotipelipaikka on pääteltävissä suoraan joukkuenimestä.

Joukkueen nimi (pakollinen):

   

Nimen lyhenne (pakollinen, jos nimi yli 18-merkkinen):

   

Sarjataso (pakollinen):

    Lahden junnubilisliigan mestaruussarja (8-pallo)

Ylös

Joukkueen kotipelipaikka

Samasta pelipaikasta sallitaan useita joukkueita. Joukkueen kotipelipaikan on sijaittava Lahdessa ja sovelluttava alaikäisille (esim. kunnan nuorisotalo, seurakunnan nuorisotila tai paikallinen biljardisali). Pelaajat ovat alle 18-vuotiaita. Liigakauden aikana 18 vuotta täyttävä pelaaja saa edustaa joukkuettaan kauden loppuun asti, jos hän on pelannut kauden ensimmäisen ottelunsa alle 18-vuotiaana.

Kotipelipaikan nimi (pakollinen):

   

Osoite (pakollinen):

   

Postinumero ja -toimipaikka (pakollisia):

   

Puhelinnumero (pakollinen):

   

Internet-sivut:

   

Ylös

Joukkueen täysi-ikäinen yhteyshenkilö

Joukkueen yhteyshenkilön nimi (pakollinen):

   

Osoite (pakollinen):

   

Postinumero ja -toimipaikka (pakollisia):

   

Puhelinnumero (pakollinen):

   

Sähköpostiosoite:

   

Ylös

Joukkueen otteluajankohtatoiveet

Puolet junnubilisliigan otteluista pelataan kotiotteluina oman joukkueen kotipelipaikassa ja puolet vierasotteluina vastustajoukkueiden pelipaikoissa. Ottelut ovat arki-iltaisin oman kunnan alueella. Pelipäivät ja alkamisajat määräytyvät pitkälti joukkueiden toivomusten pohjalta. Valitse alta joukkueellesi sopivat viikonpäivät ja kellonajat, jotta ottelut saadaan pelattua pelipaikan aukioloaikojen puitteissa.

Ensisijainen pelipäivä- ja kellonaikatoive (pakollinen):

    alkaen klo

Toissijainen pelipäivä- ja kellonaikatoive (pakollinen):

    alkaen klo

Mahdolliset lisätoivomukset:

   

Ylös

Joukkueen osallistumismaksun laskutus

Kun riittävästi joukkueita ilmoittautuu liigaan, Suomen Biljardiliitto ry. lähettää laskun osallistumismaksusta. Ensisijainen laskutustapa on e-lasku, mutta niin haluttaessa laskun toimitus onnistuu myös sähkö- tai kirjepostitse. Valitse laskun toimitustapa, täytä laskutustiedot huolellisesti ja varmista, että annat kaikki tarvittavat tiedot. Tarvittaessa lisätietoja osallistumismaksujen maksamisesta ja laskutuksesta antaa Suomen Biljardiliitto ry:n toiminnanjohtaja Markku Ryytty, puh. 0400 638 706.

Laskun toimitustapa (pakollinen):

    Verkkolasku (e-lasku)
    Lasku sähköpostitse
    Lasku kirjepostitse

Verkkolaskua varten tarvittava OVT-tunnus ja tilaajan viite tai vaihtoehtoisesti laskutettava taho ja osoite, johon lasku lähetetään (pakollinen):

   

Katso myös: Osanottomaksut ja maksuohjeet

Ylös

Muut tiedot

Osoite, johon Biljardi-lehti lähetetään (pakollinen):

   

Osoite, johon liigatiedotteet ja muu kirjeposti lähetetään (pakollinen):

   

Mahdolliset lisätiedot:

   

Joukkueen yhteystietoja ja pelaajien nimiä ei saa julkaista Internet-sivuilla


 

Huomioitavaa

Liigasääntöjen lukeminen ennen ilmoittautumista on ehdottomasti suotavaa.

Lahden sarjakaudelle 2015-2016 saattaa tulla joitakin sääntömuutoksia, joita liigainfossa ei ole vielä huomioitu. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan myöhemmin.


ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI  

  Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Lahti  

Alle 18-vuotiaiden poikien ja tyttöjen kolmihenkisillä joukkueilla pelattava biljardisarja, jota on mahdollista pelata myös Lahdessa!  


317 kunnan ikioma junnubilisliiga

Suomen Biljardiliitto ry. (SBiL) on biljardin lajiliitto. Liitossa on satakunta jäsenseuraa, joissa on yhteensä tuhansia jäseniä. Jäsenseuroja on kattavasti ympäri Suomea.

Suomen Biljardiliiton alainen junnubilisliiga on alle 18-vuotiaiden oma biljardisarja. Liigaan on mahdollista osallistua kolmihenkisellä joukkueella missä Suomen kunnassa hyvänsä. Ottelut pelataan oman kunnan alueella. Pelipaikaksi kelpaa mikä tahansa nuorille sopiva tila, jossa on biljardipöytä.

Mukaantulo liigaan on vaivatonta. Tarvitaan vain biljardipöytä ja vähintään kolme pelaajaa. Aluksi joukkueet ilmoittautuvat liigaan ja maksavat osallistumismaksunsa. Ne saavat otteluohjelman, pelaavat ottelunsa ja ilmoittavat tuloksensa. Internet-sivuilta löytyvät 8-pallon säännöt, otteluohjelmat, tulokset ja tilastot. Kevään liigafinaaleissa palkitaan parhaat joukkueet ja pelaajat.

Tervetuloa junnubilisliigaan!

 
 

  Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Lahti  

Toteutus: Resulttia Solutions