Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Espoo  

Alle 18-vuotiaiden poikien ja tyttöjen kolmihenkisillä joukkueilla pelattava biljardisarja, jota on mahdollista pelata myös Espoossa!  

ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI  


 

Tiedotteet » Espoo » Espoon liigatiedotteet 2015-2016

Espoon junnubilisliigan tiedote 3/2016

  Mika Salonen

Tiedotteen julkaisuajankohta: ma 21.03.2016 14:39
Tiedotteen muokkausajankohta: ma 21.03.2016 14:50

Ylös

Kaikki Espoon junnubilisliigan pystit Aaron's rod unitedille

Marraskuussa 2015 alkanut Espoon Resulttia Solutions -junnubilisliigan kausi 2015-2016 jatkui otteluohjelman mukaan torstaihin 17.03.2016 saakka. Varsinaiset ottelut päättyivät kuitenkin jo torstaina 04.02.2016, jolloin Karakallion nuorisotilan joukkue Karzi antoi toisen luovutusvoiton Aaron's rod unitedille. Luovutustilin täytyttyä Karzi suljettiin sarjasta ja sen loput runkosarjaottelut tuomittiin luovutetuiksi. Näin Espoonlahden seurakunnan joukkue Aaron's rod united, joka pelasi kotiottelunsa Nuorisokahvila Sodessa, voitti mestaruuden ja kaikki pelaajien palkinnot, jotka kautta aikojen toinen Espoon junnubilisliigan kausi tarjosi.

Kiitos liigakauden pelanneille nuorille ja ohjaajille sekä tervetuloa Espoon junnubilisliigan kauteen 2016-2017 syksyllä 2016! Myös uudet joukkueet ja pelipaikat ovat tervetulleita. Tavoite on, että voitaisiin järjestää kuntien yhteinen liigafinaalitapahtuma, jossa Espoon liigamestari voisi kohdata vaikkapa Helsingin liigamestarin. Kaikki lähtee kuitenkin siitä, että Espoon oman junnubilisliigan joukkuemäärä on riittävä ja kausi pelataan loppuun asti.

Aaron's rod united mestariksi ja sen pelaajat palkinnoille

Joulutauolla Karzi johti mestaruussarjaa ja sen pelaajat olivat hyvissä asemissa pelaajien rankinglistalla. Kevätkauden koittaessa liigakauden loppuun asti pelaaminen ja palkinnot kiinnostivat vain Aaron's rod unitedia. Niinpä joukkue voitti mestaruussarjan runkosarjan ja samalla liigamestaruuden. Karzi tuli Espoon junnubilisliigan mestaruussarjassa toiseksi.

Mestaruussarjan pelaajien rankinglistalta palkitaan kolme parasta pelaajaa, jotka kaikki pelasivat Aaron's rod unitedissa. Rankinglistan voitti Jimi Vihko, toiseksi tuli Konsta Korpela ja kolmanneksi ylsi Leo Yin. Karzin pelaajat putosivat listalla alaspäin ottelu ottelulta ja luovutus luovutukselta, koska jokaisesta luovutetusta ottelusta listan kolmelle parhaalle karzilaiselle merkittiin 0-2-häviö. Espoon liigakauteen osallistui kymmenen eri pelaajaa.

Espoon junnubilisliigan runkosarjassa 2015-2016 palkittavat

Mestaruussarjan runkosarja:
1. Aaron's rod united

Mestaruussarjan rankinglista:
1. Vihko Jimi, Aaron's rod united
2. Korpela Konsta, Aaron's rod united
3. Yin Leo, Aaron's rod united

Liigakauden tulokset, taulukot ja tilastot Espoon liigasivuilla

Pääyhteistyökumppani Resulttia Solutionsin toteuttama Espoon junnubilisliigan liigasivusto, joka löytyy Internet-osoitteesta http://www.junnubilisliiga.fi/espoo/, sisältää tulokset, taulukot ja tilastot Espoon junnubilisliigan kaudesta 2015-2016. Jokaisesta liigakauden ottelusta, joukkueesta ja pelaajasta löytyy oma sivunsa. Lisäksi tarjolla ovat ottelutulokset, sarjataulukot ja pelaajien rankinglistat. Junnubiliskeskustelupalsta löytyy myös.

Ei muuta kuin tutustumaan sivuihin ja tykkäämään niistä Facebookissa, jotta saadaan koko Suomen alle 18-vuotiaille ja heidän kanssaan toimiville kerrottua, että Suomen Biljardiiitto ry:n alaista junnubilisliigaa järjestetään Espoossa ja kaikissa muissakin Suomen kunnissa.

Espoon junnubilisliigan kausi 2016-2017 starttaa syksyllä

Espoon junnubilisliiga 2016-2017 alkaa syksyllä 2016. Kesällä ruvetaan vastaanottamaan ilmoittautumisia. Netissä kerrotaan mahdollisista liiga- ja sääntömuutoksista. Kaikki liigan kehitysideat ja toivomukset voi lähettää sähköpostiosoitteeseen espoo@junnubilisliiga.fi.


 

Katso myös

Kaikki tiedotteet

Espoon liigatiedotteet
Huomioitavaa

Pienet kultaiset kuvakkeet kertovat, että otsikon mukaisesta aiheesta on tänään kirjoitettu.


ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI  

  Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Espoo  

Alle 18-vuotiaiden poikien ja tyttöjen kolmihenkisillä joukkueilla pelattava biljardisarja, jota on mahdollista pelata myös Espoossa!  


317 kunnan ikioma junnubilisliiga

Suomen Biljardiliitto ry. (SBiL) on biljardin lajiliitto. Liitossa on satakunta jäsenseuraa, joissa on yhteensä tuhansia jäseniä. Jäsenseuroja on kattavasti ympäri Suomea.

Suomen Biljardiliiton alainen junnubilisliiga on alle 18-vuotiaiden oma biljardisarja. Liigaan on mahdollista osallistua kolmihenkisellä joukkueella missä Suomen kunnassa hyvänsä. Ottelut pelataan oman kunnan alueella. Pelipaikaksi kelpaa mikä tahansa nuorille sopiva tila, jossa on biljardipöytä.

Mukaantulo liigaan on vaivatonta. Tarvitaan vain biljardipöytä ja vähintään kolme pelaajaa. Aluksi joukkueet ilmoittautuvat liigaan ja maksavat osallistumismaksunsa. Ne saavat otteluohjelman, pelaavat ottelunsa ja ilmoittavat tuloksensa. Internet-sivuilta löytyvät 8-pallon säännöt, otteluohjelmat, tulokset ja tilastot. Kevään liigafinaaleissa palkitaan parhaat joukkueet ja pelaajat.

Tervetuloa junnubilisliigaan!

 
 

  Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Espoo  

Toteutus: Resulttia Solutions