Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Hamina  

Alle 18-vuotiaiden poikien ja tyttöjen kolmihenkisillä joukkueilla pelattava biljardisarja, jota on mahdollista pelata myös Haminassa!  

ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI  


 

Tiedotteet » Hamina » Haminan liigatiedotteet 2015-2016

Haminan junnubilisliigan tiedote 3/2016

  Mika Salonen

Tiedotteen julkaisuajankohta: ke 23.03.2016 22:10
Tiedotteen muokkausajankohta: ke 23.03.2016 23:55

Ylös

Haminan junnubilisliigan ensimmäinen kausi nähty ja koettu

Suomen Biljardiliitto ry:n alaisen Haminan Resulttia Solutions -junnubilisliigan kausi 2015-2016 käynnistyi vuoden 2015 lokakuussa. Syyskautta pelattiin joulukuun puoliväliin asti. Kevätkausi alkoi tammikuussa kahdella runkosarjaottelulla. Tiistaina 23.02.2016 koettiin sarjakauden ensimmäinen otteluluovutus, koska US nuokkari 2 ei saapunut pelaamaan US nuokkari 1:tä vastaan. Liigajärjestäjien ja joukkueiden yhteyshenkilön kesken päädyttiin siihen, että tiistaiksi 08.03.2016, 15.03.2016 ja 22.03.2016 merkityt mestaruussarjan ottelut peruttiin. Toisin sanoen kauden kolmea viimeistä runkosarjaottelua ei pelattu.

Kiitos liigakaudesta joukkueille, pelaajille ja yhteyshenkilöille! Haminan junnubilisliigan kausi 2016-2017 alkaa syksyllä. Toivottavasti mukaan saataisiin ainakin yksi uusi joukkue, jolloin joukkuemäärä kasvaisi ja voitaisiin mahdollisesti järjestää lähikuntien yhteinen liigafinaalitapahtuma. Tämän edellyttää sitä, että Haminan junnubilisliigan joukkuemäärä on riittävä ja kaudella 2016-2017 junnubilisliigaa pelataan myös Haminan naapurikunnissa.

Kaikki Haminan junnubilisliigan palkinnot US nuokkari 1:lle

Vaikka Haminan junnubilisliigan mestaruussarjan runkosarja päätettiinkin keskeyttää etuajassa, otteluita saatiin pelattua varsin mukava määrä. Runkosarjassa Uuden-Summan nuorisotilan joukkueet US nuokkari 1 ja US nuokkari 2 pelasivat kaiken kaikkiaan yhdeksän ottelua. Seitsemästä ottelusta voittajana poistui US nuokkari 1, joka voitti mestaruussarjan runkosarjan ja samalla kauden 2015-2016 liigamestaruuden. Toiseksi tuli US nuokkari 2.

Mestaruussarjan runkosarjan otteluiden perusteella muodostettua pelaajien rankinglistaa katsottaessa voidaan todeta, että palkinnoille oikeuttavat kolme kärkisijaa menivät kaikki US nuokkari 1:n pelaajille. Rankinglistan voitti Jiri Sanne, niukasti toiseksi tuli Aarni Lana ja kolmanneksi parhaiten liigakaudesta suoriutui Oskari Tykkä. Sekä US nuokkari 1 että US nuokkari 2 lähtivät kauteen kolmella pelaajalla ja koska kauden aikana ei enää nähty uusia pelaajia, Haminan junnubilisliigassa kaudella 2015-2016 pelasi yhteensä kuusi eri pelaajaa.

Haminan junnubilisliigan runkosarjassa 2015-2016 palkittavat

Mestaruussarjan runkosarja:
1. US nuokkari 1

Mestaruussarjan rankinglista:
1. Sanne Jiri, US nuokkari 1
2. Lana Aarni, US nuokkari 1
3. Tykkä Oskari, US nuokkari 1

Liigakauden tulokset, taulukot ja tilastot Haminan liigasivustolla

Pääyhteistyökumppani Resulttia Solutionsin toteuttama Haminan junnubilisliigan Internet-sivusto http://www.junnubilisliiga.fi/hamina/ sisältää tulokset, taulukot ja tilastot Haminan junnubilisliigan kaudesta 2015-2016. Kaikista otteluista, joukkueista ja pelaajista löytyy oma sivunsa. Netistä löytyvät myös ottelutulokset, sarjataulukot ja pelaajien rankinglistat, joten ei muuta kuin selailemaan sivuja ja tykkäämään niistä Facebookissa. Näin saadaan levitettyä sanaa, että liigatoimintaa on Haminassa ja kaikissa muissakin Suomen kunnissa.

Kesällä mukaan Haminan junnubilisliigan kauteen 2016-2017

Haminan junnubilisliiga 2016-2017 alkaa syksyllä 2016. Niin uudet kuin vanhatkin joukkueet voivat ilmoittautua kesän ajan Haminan junnubilisliigan Internet-sivuilla, joilla myös kerrotaan mahdollisista liiga- ja sääntömuutoksista. Kaikki liigatoimintaa koskevat kehitysideat ja toivomukset voi lähettää sähköpostiosoitteeseen hamina@junnubilisliiga.fi.


 

Katso myös

Kaikki tiedotteet

Haminan liigatiedotteet
Huomioitavaa

Pienet kultaiset kuvakkeet kertovat, että otsikon mukaisesta aiheesta on tänään kirjoitettu.


ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI  

  Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Hamina  

Alle 18-vuotiaiden poikien ja tyttöjen kolmihenkisillä joukkueilla pelattava biljardisarja, jota on mahdollista pelata myös Haminassa!  


317 kunnan ikioma junnubilisliiga

Suomen Biljardiliitto ry. (SBiL) on biljardin lajiliitto. Liitossa on satakunta jäsenseuraa, joissa on yhteensä tuhansia jäseniä. Jäsenseuroja on kattavasti ympäri Suomea.

Suomen Biljardiliiton alainen junnubilisliiga on alle 18-vuotiaiden oma biljardisarja. Liigaan on mahdollista osallistua kolmihenkisellä joukkueella missä Suomen kunnassa hyvänsä. Ottelut pelataan oman kunnan alueella. Pelipaikaksi kelpaa mikä tahansa nuorille sopiva tila, jossa on biljardipöytä.

Mukaantulo liigaan on vaivatonta. Tarvitaan vain biljardipöytä ja vähintään kolme pelaajaa. Aluksi joukkueet ilmoittautuvat liigaan ja maksavat osallistumismaksunsa. Ne saavat otteluohjelman, pelaavat ottelunsa ja ilmoittavat tuloksensa. Internet-sivuilta löytyvät 8-pallon säännöt, otteluohjelmat, tulokset ja tilastot. Kevään liigafinaaleissa palkitaan parhaat joukkueet ja pelaajat.

Tervetuloa junnubilisliigaan!

 
 

  Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Hamina  

Toteutus: Resulttia Solutions