Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Tampere  

Alle 18-vuotiaiden poikien ja tyttöjen kolmihenkisillä joukkueilla pelattava biljardisarja, jota on mahdollista pelata myös Tampereella!  

ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI  


 

Tiedotteet » Tampere » Tampereen liigatiedotteet 2015-2016

Tampereen junnubilisliigan tiedote 3/2016

  Mika Salonen

Tiedotteen julkaisuajankohta: pe 11.03.2016 20:20
Tiedotteen muokkausajankohta: pe 11.03.2016 20:22

Ylös

Helapuiston nuorisokeskuksen joukkueelle neljäs mestaruus

Junnubilisliigan synnyinseudulla Tampereella on nyt pelattu neljä liigakautta. Nimittäin Suomen Biljardiliitto ry:n alaisen Tampereen Resulttia Solutions -junnubilisliigan sarjakausi 2015-2016 päättyi Pyhäjärven Siimaseura ry:llä torstaina 10.03.2016 pelattuun otteluun, jossa Hela ei antanut siimaa vaan voitti Koikkarin 3-0 (6-0) ja varmisti mestaruuden. Mestaruuden ratkettua Pyhäjärven Siimaseuralla jaettiin palkinnot joukkueille ja pelaajille. Porukalla kokeiltiin snookeria ja kolmen vallin karaa. Myös ne sujuivat nuorilta mallikkaasti.

Kiitos kauteen osallistuneille pelaajille, joukkueille ja pelipaikoille! Syksyllä jatketaan taas.

Liigamestaruus Helalle, mutta Koikkarilta hieno debyyttikausi

Kuten tuli jo todettua, Tampereen junnubilisliigan mestaruussarjan runkosarjan voittoon ja kauden 2015-2016 liigamestariksi pelasi Hela. Näin Helapuiston nuorisokeskuksen mestaruusmäärä kasvoi neljään. Se on vienyt kaikki Tampereen liigamestaruudet.

Ensi kertaa junnubilisliigassa kausi pelattiin kolmihenkisillä joukkueilla. Kahdeksasta runkosarjaottelusta viisi voitti Hela. Kolme kertaa täyden pistepotin otti Koikkari. Otteluista kaksi pelattiin Pyhäjärven Siimaseura ry:llä ja loput joukkueiden kotipelipaikoissa.

Koikkari, Tampereen Koivistonkylän nuorisokeskuksen joukkue, oli ensi kertaa mukana Tampereen junnubilisliigassa. Viimeiseen otteluun asti sillä oli mahdollisuus aina liigamestaruuteen saakka. Kelpo vastuksen Helalle antanut Koikkari sijoittui lopulta toiseksi ja pelasi hienon tulokaskauden. Molemmat joukkueet olivat täynnä lupaavia biljardöörejä.

Liigamestarin lisäksi palkittiin mestaruussarjan runkosarjan pelaajien rankinglistan kolme parasta. Listalla ykköseksi pelasi Mikael Huhtasalo (Koikkari) ja toiseksi pussitti Juha Palmi (Hela). Juha voitti Mikaelin kauden viimeisessä pelissä erin 2-0, joten heillä otteluvoitot, otteluhäviöt ja voitetut erät menivät tasan. Koska kauden aikana Mikaelille kertyi hävittyjä eriä yksi vähemmän kuin Juhalle, paremmalla eräsuhteella Mikael Huhtasalo voitti niukasti rankinglistan. Rankingkolmoseksi ylsi Aleksi Huhtasalo (Koikkari). Pelaajia oli yksitoista.

Tampereen junnubilisliigan runkosarjassa 2015-2016 palkittavat

Mestaruussarjan runkosarja:
1. Hela

Mestaruussarjan rankinglista:
1. Huhtasalo Mikael, Koikkari
2. Palmi Juha, Hela
3. Huhtasalo Aleksi, Koikkari

Kauden tulokset, taulukot ja tilastot Tampereen liigasivustolla

Tampereen liigasivusto http://www.junnubilisliiga.fi/tampere/ sisältää tulokset, taulukot ja tilastot kaudesta 2015-2016. Kaikista otteluista, joukkueista ja pelaajista löytyy oma sivunsa. Lisäksi tarjolla ovat ottelutulokset, sarjataulukot ja pelaajien rankinglistat. Ei muuta kuin tutustumaan ja tykkäämään sivustosta Facebookissa, jotta saadaan kaikille kerrottua, että junnubilisliigaa on Tampereella ja kaikissa muissakin Suomen kunnissa.

Tampereen viisivuotisjuhlakausi alkaa syksyllä 2016

Syksyllä 2016 käynnistyvä Tampereen junnubilisliigan kausi on järjestyksessään viides. Ilmoittautumisia kauteen 2016-2017 tullaan vastaanottamaan kesän ajan. Sitä ennen on hyvä muodostaa joukkueita ja haastaa eri pelipaikat mukaan. Pelit alkavat syksyllä.


 

Katso myös

Kaikki tiedotteet

Tampereen liigatiedotteet
Huomioitavaa

Pienet kultaiset kuvakkeet kertovat, että otsikon mukaisesta aiheesta on tänään kirjoitettu.


ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI  

  Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Tampere  

Alle 18-vuotiaiden poikien ja tyttöjen kolmihenkisillä joukkueilla pelattava biljardisarja, jota on mahdollista pelata myös Tampereella!  


317 kunnan ikioma junnubilisliiga

Suomen Biljardiliitto ry. (SBiL) on biljardin lajiliitto. Liitossa on satakunta jäsenseuraa, joissa on yhteensä tuhansia jäseniä. Jäsenseuroja on kattavasti ympäri Suomea.

Suomen Biljardiliiton alainen junnubilisliiga on alle 18-vuotiaiden oma biljardisarja. Liigaan on mahdollista osallistua kolmihenkisellä joukkueella missä Suomen kunnassa hyvänsä. Ottelut pelataan oman kunnan alueella. Pelipaikaksi kelpaa mikä tahansa nuorille sopiva tila, jossa on biljardipöytä.

Mukaantulo liigaan on vaivatonta. Tarvitaan vain biljardipöytä ja vähintään kolme pelaajaa. Aluksi joukkueet ilmoittautuvat liigaan ja maksavat osallistumismaksunsa. Ne saavat otteluohjelman, pelaavat ottelunsa ja ilmoittavat tuloksensa. Internet-sivuilta löytyvät 8-pallon säännöt, otteluohjelmat, tulokset ja tilastot. Kevään liigafinaaleissa palkitaan parhaat joukkueet ja pelaajat.

Tervetuloa junnubilisliigaan!

 
 

  Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Tampere  

Toteutus: Resulttia Solutions