Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Tampere  

Alle 18-vuotiaiden poikien ja tyttöjen kolmihenkisillä joukkueilla pelattava biljardisarja, jota on mahdollista pelata myös Tampereella!  

ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI  


 

Tampereen Resulttia Solutions -junnubilisliiga nuorisotilajoukkueille

Tampereen Resulttia Solutions -junnubilisliiga on Suomen Biljardiliitto ry:n alainen alle 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien biljardijoukkueliiga, jota pelataan oman kunnan nuorisotilojen joukkueiden kesken. Joukkue voi olla mikä tahansa nuorten ryhmä, jolla on Tampereella alaikäisille sopiva kotipelipaikka ja siellä biljardipöytä sekä vähintään kolme pelaajaa ja yksi täysi-ikäinen yhteyshenkilö. Liigassa pelataan 8-palloa.

Kaikki ottelut pelataan arki-iltoina, oman kunnan alueella ja otteluohjelmien mukaisina päivinä. Joukkueet voivat siirtää otteluita. Jokaisella joukkueella on enintään yksi ottelu viikossa. Väliviikkoja on myös. Ottelut pelataan kolmihenkisillä joukkueilla. Pelaajia ei tarvitse nimetä ennen kauden alkua ja uusia voidaan ottaa mukaan kauden jo alettua.

Junnubilisliigaan osallistuvat joukkueet voivat pelata pelinsä esim. nuorisotaloilla tai seurakunnan nuorisotiloilla. Kevääseen ajoittuvat liigafinaalit pyritään mahdollisuuksien mukaan pelaamaan paikallisella biljardisalilla. Parhaat joukkueet ja pelaajat palkitaan.

Resulttia Solutions -junnubilisliiga kehittää alle 18-vuotiaita pelaajiaan monipuolisesti ja tarjoaa heille mielekästä yhteistä tekemistä. Joukkueeseen kuuluminen ja osana ryhmää toimiminen on hyvin opettavaista ja monin tavoin palkitsevaa. Biljardiliiga tuo uudenlaisia kokemuksia, ikimuistoisia elämyksiä ja uusia kavereita. Nuorten ryhmähenki kohoaa, kun pelataan ja kannustetaan yhdessä. Kunnan nuorisotiloille liiga tarjoaa hyvin organisoitua, säännöllistä toimintaa ja oivan tavan tehostaa yhteistyötä.

Ylös

Tampereen junnubilisliiga kaudella 2015-2016

Tampereen junnubilisliigaa pelataan kunnan nuorisotalojen ja muiden nuorille soveltuvien pelipaikkojen joukkueiden kesken. Liigatoiminta on Suomen Biljardiliitto ry:n alaista ja se sopii kaikille alle 18-vuotiaille nuorille. Kussakin ottelussa joukkueessa pelaa kolme pelaajaa, mutta kauden aikana pelaajia saa olla rajaton määrä.

Tampereen junnubilisliigassa pelataan 8-palloa virallisilla säännöillä. Sarjakausi 2015-2016 alkaa lokakuussa 2015 ja huipentuu kevään liigafinaalitapahtumaan, jossa ratkaistaan liigamestarijoukkue ja jaetaan palkinnot.

Tampereen Resulttia Solutions -junnubilisliigan kausi 2015-2016 pelataan, jos kunnan nuorisotaloista ja muista pelipaikoista ilmoittautuu mukaan vähintään kaksi kolmihenkistä joukkuetta, joiden pelaajat ovat alle 18-vuotiaita. Ylärajaa joukkue- tai pelaajamäärälle ei ole asetettu, joten kaikki halukkaat ovat tervetulleita.

Joukkueiden ilmoittautumisia vastaanotetaan aikavälillä 15.04.-30.09.2015. Joukkuekohtainen osallistumismaksu on 50 €/kausi. Tervetuloa junnubilisliigaan!

Katso myös: Resulttia Solutions -junnubilisliiga muualla Suomessa

Ylös

Tampereen junnubilisliigan yhteystiedot kaudella 2015-2016

Resulttia Solutions -junnubilisliigaa koskevat tiedustelut sekä Internet-sivustoasiat:

Salonen Mika, liiga- ja Internet-vastaava / Resulttia Solutions
Puhelin: 045 277 8527
Sähköposti: mika.salonen@junnubilisliiga.fi

Joukkueiden osallistumismaksuihin ja niiden laskutukseen liittyvät asiat:

Ryytty Markku, toiminnanjohtaja / Suomen Biljardiliitto ry.
Puhelin: 0400 638 706
Sähköposti: markku.ryytty@sbil.fi

Internet-sivut: http://www.junnubilisliiga.fi/tampere/
Sähköposti: tampere@junnubilisliiga.fi


 

Ajankohtaista

11.03.2016 klo 20:20
Tampereen junnubilisliigan tiedote 3/2016

Kausi 2015-2016:
Osallistumisoikeus on vain Tampereen nuorisotilojen joukkueilla. Liigassa pelataan 8-palloa alle 18-vuotiaiden kolmihenkisillä joukkueilla.

Joukkueiden ilmoittautumiset liigakauteen 2015-2016 on hoidettava viimeistään 30.09.2015 ja joukkueiden osallistumismaksut laskun eräpäivään mennessä. Kausi alkaa lokakuussa 2015.

Kutsu junnubilisliigaan
Liigainfo ja -säännöt
Ilmoittautumislomake
Ilmoittautuneet

Viimeisimmät taulukot

Mest.sarja 10.03.2016

Liigafinaalien tulokset

Hae tulosarkistosta

Hakusanoiksi voit kirjoittaa esim. pelaajan tai joukkueen nimen. Voit myös hakea tiettyjä ottelutuloksia (esim. "Matti Meikäläinen 2-0").

Viimeksi keskustelua herättäneet aiheet

03.03.2024 klo 13:44
Alle 18-v. 9-pallomestaruus 17.03.2024

26.05.2022 klo 21:09
21.05.2022 MN18-juniorit SM 9-pallo

20.05.2022 klo 14:07
Alle 18-v. 9-pallomestaruus 14.05.2022

Hae keskusteluista
ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI  

  Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Tampere  

Alle 18-vuotiaiden poikien ja tyttöjen kolmihenkisillä joukkueilla pelattava biljardisarja, jota on mahdollista pelata myös Tampereella!  


317 kunnan ikioma junnubilisliiga

Suomen Biljardiliitto ry. (SBiL) on biljardin lajiliitto. Liitossa on satakunta jäsenseuraa, joissa on yhteensä tuhansia jäseniä. Jäsenseuroja on kattavasti ympäri Suomea.

Suomen Biljardiliiton alainen junnubilisliiga on alle 18-vuotiaiden oma biljardisarja. Liigaan on mahdollista osallistua kolmihenkisellä joukkueella missä Suomen kunnassa hyvänsä. Ottelut pelataan oman kunnan alueella. Pelipaikaksi kelpaa mikä tahansa nuorille sopiva tila, jossa on biljardipöytä.

Mukaantulo liigaan on vaivatonta. Tarvitaan vain biljardipöytä ja vähintään kolme pelaajaa. Aluksi joukkueet ilmoittautuvat liigaan ja maksavat osallistumismaksunsa. Ne saavat otteluohjelman, pelaavat ottelunsa ja ilmoittavat tuloksensa. Internet-sivuilta löytyvät 8-pallon säännöt, otteluohjelmat, tulokset ja tilastot. Kevään liigafinaaleissa palkitaan parhaat joukkueet ja pelaajat.

Tervetuloa junnubilisliigaan!

 
 

  Suomen Biljardiliitto ry. » Resulttia Solutions -junnubilisliiga » Tampere  

Toteutus: Resulttia Solutions